Transport extern de marfa

Transport extern de marfa

Transport intern si international de marfa
Unul dintre obiectivele firmei noastre este serviciul de transport marfa intern si international.

Transportul international de marfa este principala noastra activitate.Executam transport international de marfa in toate tarile membre UE indeosebi din Ungaria, Austria, Italia, Germania, Belgia, Franta si Spania.Orice tip de marfa se poate transporta international in siguranta cu autoutilitarele din dotarea firmei noastre.

Folosind autoutilitare cu o masa totala de la 3,5t la 20t, va oferim servicii de calitate si operativitate in transportul de marfa intern si international.

Indiferent ca aveti nevoie sa efectuati transport de marfa intern sau international, autoutilitarele noastre conduse de soferi profesionisti sunt gata in cel mai scurt timp sa va rezolve problema transportului.

Executam transport de marfa international catre si dinspre Romania in timp util si costuri reduse cu plecare din oricare oras din tara.

Tarifele pentru transport international difera in functie de destinatie si sunt efectuate de soferii nostri. In acest tarif sunt incluse toate taxele de drum inclusiv carburantul si soferul. Firma noastra va mai poate pune la dispozitie si posibilitatea inchirierii de autoutilitare Iveco si Mercedes pentru transport intern.Asiguram transport de marfa international si inchirieri autoutilitare in regim de urgenta ( non-stop).

cere oferta